Over Nuvola

Een zwangerschap, een bevalling en het ouderschap; het zijn grootste gebeurtenissen in je leven. Als ervaren verloskundigen weten wij hoe indrukwekkend een zwangerschap kan zijn en hoe belangrijk het daarom is om goed begeleid te worden. Wij hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele ondersteuning in een ontspannen en prettige sfeer. Met veel plezier willen wij jou en je partner begeleiden in deze bijzondere periode.

Verloskundige praktijk Nuvola bestaat uit vier enthousiaste verloskundigen. Ons doel voor jou en je partner is een voorspoedige zwangerschap, een goede bevalling en een gezonde baby. Wij bieden dan ook deskundige verloskundige zorg en staan altijd klaar wanneer je vragen of persoonlijke wensen hebt.

Als je zwangerschap zonder problemen verloopt, word je negen maanden lang begeleid door je eigen verloskundigen. In sommige gevallen is het nodig dat de gynaecoloog bij jouw zwangerschap betrokken wordt. In dat geval bekijken de verloskundige en de gynaecoloog samen met jou en je partner hoe je verder begeleid kunt worden. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met jouw wensen.

Om je optimaal te kunnen ondersteunen werken wij samen met het ETZ lokatie Waalwijk, TweeSteden en Elisabeth, we zorgen dat jij precies dié zorg en begeleiding krijgt die jij nodig hebt en wenst. Het is ook mogelijk om samen met ons in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch te bevallen. Bij een poliklinische bevalling assisteert dan de kraamverzorgende van de organisatie waarbij je je hebt ingeschreven.

Woon je in Waalwijk, Landgoed Driessen of Waspik? Dan ben je bij ons van harte welkom. Ook als je buiten dit gebied woont en je wilt toch graag door ons begeleid worden, is dit mogelijk.
Aanmelden is mogelijk vanaf een positieve zwangerschapstest! Natuurlijk zijn we er ook voor je als je alleen begeleiding nodig hebt bij je kraambed.

Nuvola. Meer dan negen maanden zorg!