Over Nuvola Verloskunde & echoscopie

Een zwangerschap, een bevalling en het ouderschap; het zijn grootste gebeurtenissen in je leven. Wij hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele ondersteuning in een ontspannen en prettige sfeer. Met veel plezier willen wij jou en je partner begeleiden in deze bijzondere periode.

Ons doel voor jou en je partner is een voorspoedige zwangerschap, een goede bevalling en een gezonde baby. Wij bieden dan ook deskundige verloskundige zorg en staan altijd klaar wanneer je vragen of persoonlijke wensen hebt.

Als je zwangerschap zonder problemen verloopt, word je negen maanden lang begeleid door je eigen verloskundigen. In sommige gevallen is het nodig dat de gynaecoloog bij jouw zwangerschap betrokken wordt. In dat geval bekijken de verloskundige en de gynaecoloog samen met jou en je partner hoe je verder begeleid kunt worden. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met jouw wensen.

Om je optimaal te kunnen ondersteunen werken wij samen met het ETZ lokatie Waalwijk, TweeSteden en Elisabethen het Jeroen Bosch ziekenhuis te Den Bosch. We zorgen dat jij precies dié zorg en begeleiding krijgt die jij nodig hebt en wenst.

Woon je in Waalwijk, Landgoed Driessen, Waspik, Drunen, Elshout of Wijk en Aalburg? Dan ben je bij ons van harte welkom.
Ook als je buiten dit gebied woont en je wilt toch graag door ons begeleid worden, zullen we kijken naar de mogelijkheden.

Sinds 1 september 2019 zet Nuvola praktijk Maas en Duin te Drunen en Wijk en Aalburg voort.
Alle cliënten en nieuwe zwangeren van Maas en Duin kunnen de contactgegevens van Nuvola gebruiken.

Aanmelden is mogelijk vanaf een positieve zwangerschapstest! Natuurlijk zijn we er ook voor je als je alleen begeleiding nodig hebt bij je kraambed.

Nuvola. Meer dan negen maanden zorg!