Samenwerking binnen de zorg

Nuvola heeft met verschillende andere zorg-disciplines een goede samenwerking. Hierdoor ontstaan korte lijntjes binnen de zorg, wat onze dienstverlening optimaal maakt.

Topfysiotherapie Waalwijk
is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en chronische aandoeningen.
Sinds een aantal jaar werken wij nauw samen met Nuvola verloskunde en echoscopie.
Indien er tijdens of na een zwangerschap klachten optreden in de bekkenregio; zoals zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn, pijn in de rug, incontinentie of klachten aan het stuitje, dan kunnen zij direct doorverwijzen naar onze bekkenfysiotherapeute. 

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van een arts of een specialist. Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Dan wordt de behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar. 
Ook bieden wij zwangerschapsyoga en mama & babyFit aan.

Zwangerschapsyoga: https://fysiotherapie.zorgplazawaalwijk.nl/zwangerschapsyoga/

Mama & BabyFit: https://fysiotherapie.zorgplazawaalwijk.nl/mama-babyfit/


Ellen Kant Voeding en Leefstijl
Wist je dat de eerste duizend dagen, van de conceptie tot de tweede verjaardag, mede bepalend zijn voor iemands levenslange gezondheid?
Dit is namelijk een periode van ongekende groei. Alle organen, weefsels en lichaamsprocessen worden dan gevormd en ‘geprogrammeerd’ voor de rest van je leven.

Een belangrijke factor hierin is de voeding die je kindje de eerste duizend dagen binnenkrijgt, eerst in de buik van de moeder, later ook in de vorm van zijn of haar dagelijkse voeding. De combinatie en hoeveelheid van voedingsstoffen hebben een grote invloed op hoe het lichaam zich ontwikkelt en later functioneert. 

Als diëtist helpen wij je graag bij het samenstellen van een volwaardige voeding voor jou en je kindje.

Je bent van harte welkom op één van onze spreekuurlocaties.

Als je een afspraak wilt maken, dan kun je ons bellen op: 06-44624781 of het contactformulier op onze website invullen: https://voedingsadviesvlijmen.nl/maak-een-afspraak/