Samenwerking binnen de zorg

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

 • Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
 • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u. 
 • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
 • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek.
 • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
 • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 20 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.
 • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven)
 • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
 • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
 • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
 • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.

Nuvola heeft met verschillende andere zorg-disciplines een goede samenwerking. Hierdoor ontstaan korte lijntjes binnen de zorg, wat onze dienstverlening optimaal maakt.

Topfysiotherapie Waalwijk
is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en chronische aandoeningen.
Sinds een aantal jaar werken wij nauw samen met Nuvola verloskunde en echoscopie.
Indien er tijdens of na een zwangerschap klachten optreden in de bekkenregio; zoals zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn, pijn in de rug, incontinentie of klachten aan het stuitje, dan kunnen zij direct doorverwijzen naar onze bekkenfysiotherapeute. 

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van een arts of een specialist. Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Dan wordt de behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar. 
Ook bieden wij zwangerschapsyoga en mama & babyFit aan.

Zwangerschapsyoga: https://fysiotherapie.zorgplazawaalwijk.nl/zwangerschapsyoga/

Mama & BabyFit: https://fysiotherapie.zorgplazawaalwijk.nl/mama-babyfit/


Ellen Kant Voeding en Leefstijl
Wist je dat de eerste duizend dagen, van de conceptie tot de tweede verjaardag, mede bepalend zijn voor iemands levenslange gezondheid?
Dit is namelijk een periode van ongekende groei. Alle organen, weefsels en lichaamsprocessen worden dan gevormd en ‘geprogrammeerd’ voor de rest van je leven.

Een belangrijke factor hierin is de voeding die je kindje de eerste duizend dagen binnenkrijgt, eerst in de buik van de moeder, later ook in de vorm van zijn of haar dagelijkse voeding. De combinatie en hoeveelheid van voedingsstoffen hebben een grote invloed op hoe het lichaam zich ontwikkelt en later functioneert. 

Als diëtist helpen wij je graag bij het samenstellen van een volwaardige voeding voor jou en je kindje.

Je bent van harte welkom op één van onze spreekuurlocaties.

Als je een afspraak wilt maken, dan kun je ons bellen op: 06-44624781 of het contactformulier op onze website invullen: https://voedingsadviesvlijmen.nl/maak-een-afspraak/