Begeleiding tijdens je kraambed door verloskundige praktijk Nuvola te Waalwijk

Ben je zwanger en wordt je tijdens je zwangerschap begeleid door een verloskundige of gynaecoloog in het ziekenhuis? Ook tijdens je kraambed is het belangrijk om begeleid te worden door een verloskundige. Voor deze begeleiding dien je dan ook een verloskundigenpraktijk in te schakelen om de gezondheid van jou en je kindje samen met de kraamhulp te bewaken. Verloskundige praktijk Nuvola begeleid je met plezier tijdens je kraamperiode. Ben jij voor de begeleiding tijdens je kraambed op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Waalwijk, Landgoed Driessen, Waspik of omgeving? 

Meld je aan voor kraambedbegeleiding door Nuvola

In je kraamtijd gebeurt er veel. In het kraambed, gedurende de eerste week na de bevalling (de kraamweek), komt de verloskundige ongeveer om de dag bij jullie op huisbezoek, óók wanneer de controle van je zwangerschap en de bevalling in het ziekenhuis hebben moeten plaatsvinden. Het is dan ook belangrijk om in dat geval tijdens je zwangerschap contact op te nemen met een verloskundige praktijk en je aan te melden voor begeleiding van je kraambed.

Meld je aan voor begeleiding tijdens je kraambed door verloskundige praktijk Nuvola

Hielprik en gehoorscreening
Bij alle pasgeborenen wordt een landelijke screening uitgevoerd tijdens de kraamtijd. Zo wordt een hielprik afgenomen rond de vijfde dag na de geboorte. Dit wordt gedaan door een medewerker van de GGD. Hij of zij doet ook een gehoortest bij je baby. Daarnaast krijgt je baby extra vitaminen toegediend. De verloskundigen van verloskundigenpraktijk Nuvola zorgt dat je precies weet wat er te gebeuren staat. Zo ben je goed voorbereid op de kraamverzorging, en dat is wel zo prettig.

Nuvola – Verloskundige praktijk Waalwijk & Waspik
Verloskundige praktijk Nuvola is gevestigd in Waalwijk. De verloskundigen van Nuvola staan klaar voor zwangere vrouwen in Waalwijk, Waspik, Landgoed Driessen en omgeving. Wij werken dan ook onder meer in:

  • Waalwijk: Baardwijk, Zanddonk, Laageinde, De Hoef, Waalwijk-Centrum, Sint-Anthonius, Bloemenoord, Meerdijk, Zanddonk-Zuid, Cartografenweg
  • Landgoed Driessen: De Gaard, De Villa, Het Koetshuis, De Driesser Velden Oost, De Bibliotheek
  • Waspik: Waspik en Waspik-Boven (Waspik-Zuid)

Ben je zwanger, woon je in een van deze plaatsen of wijken en wil je graag tijdens je zwangerschap begeleid worden door verloskundige praktijk Nuvola?

Meld je aan voor verloskundigenpraktijk Nuvola

Wordt je tijdens je zwangerschap begeleid door een gynaecoloog of verloskundige in het ziekenhuis en ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk die je kan begeleiden tijdens je kraamtijd?

Meld je aan voor begeleiding tijdens je kraamweek/kraamperiode door verloskundige praktijk Nuvola