Begeleiding tijdens je kraambed door Nuvola

Ben je zwanger en wordt je tijdens je zwangerschap begeleid door een verloskundige of gynaecoloog in het ziekenhuis?
Verloskundige praktijk Nuvola begeleid je met plezier tijdens je kraamperiode. 

Meld je aan voor kraambedbegeleiding door Nuvola

In het kraambed, gedurende de eerste week na de bevalling (de kraamweek), komt de verloskundige ongeveer om de dag bij jullie op huisbezoek, óók wanneer de controle van je zwangerschap en de bevalling in het ziekenhuis hebben moeten plaatsvinden. Het is dan ook belangrijk om in dat geval tijdens je zwangerschap contact op te nemen met een verloskundige praktijk en je aan te melden voor begeleiding van je kraambed.

Meld je aan voor begeleiding tijdens je kraambed door Nuvola

Hielprik en gehoorscreening
Bij alle pasgeborenen wordt een landelijke screening uitgevoerd tijdens de kraamtijd. Zo wordt een hielprik afgenomen rond de vijfde dag na de geboorte. Dit wordt gedaan door een medewerker van de GGD. Hij of zij doet ook een gehoortest bij je baby. Daarnaast krijgt je baby extra vitaminen toegediend. De verloskundigen van Nuvola zorgt dat je precies weet wat er te gebeuren staat. Zo ben je goed voorbereid op de kraamverzorging, en dat is wel zo prettig.

Nuvola – Verloskunde en echoscopie
Wij werken onder meer in:

  • Waalwijk: Baardwijk, Zanddonk, Laageinde, De Hoef, Waalwijk-Centrum, Sint-Anthonius, Bloemenoord, Meerdijk, Zanddonk-Zuid, Cartografenweg
  • Landgoed Driessen: De Gaard, De Villa, Het Koetshuis, De Driesser Velden Oost, De Bibliotheek
  • Waspik: Waspik en Waspik-Boven (Waspik-Zuid)
  • Drunen
  • Elshout
  • Wijk en Aalburg
  • Genderen

Ben je zwanger, woon je in een van deze plaatsen of wijken en wil je graag tijdens je zwangerschap begeleid worden door verloskundige praktijk Nuvola?

Meld je aan voor verloskundigenpraktijk Nuvola

Wordt je tijdens je zwangerschap begeleid door een gynaecoloog of verloskundige in het ziekenhuis en ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk die je kan begeleiden tijdens je kraamtijd?

Meld je aan voor begeleiding tijdens je kraamweek/kraamperiode door  Nuvola